October 22, 2019
  • 3:26 pm Masina de spalat LG – Rufe mai curate pentru copii folosind puterea aburului
  • 3:24 pm LG NanoCell – Noua Gama de televizoare LG aduce frumusetea culorilor naturale in casa noastra
  • 3:23 pm Masina de spalat cu uscator LG – inovatia care iti ofera mai mult timp pentru tine
  • 3:20 pm LG Romania lanseaza Campania Mai multa Prospetime, Mai putina Risipa
  • 6:28 pm Transformarea unui stil de viață modern prin inteligența artificială
Ați ratat marea expoziție tehnologică din Vegas de anul ăsta? Vă invăm să aruncați o privire în culise, la gama premiată LG.

CES 2019 a revenit și, ca întotdeauna, LG le oferă vizitatorilor o privire incitantă în viitor.

Anticipata gamă a inclus totul, de la televizoare OLED 8K uluitoare la un aparat de făcut bere (serios!).

Produsele au fost atât de spectaculoase încât LG a primit peste 140 premii CES. Publicații ca TechRadar, Engadget, Reviewed.com și multe altele au premiat tehnologia inovatoare și surprinzătoare. Modelul futurist LG Signature OLED R a câștigat nu mai puțin de 71 de premii, primind și distincția Engadget ” Best of CES 2019”. Iată ce a întors privirile la târgul tehnologic anual.

TELEVIZORUL LG SIGNATURE OLED TV R

Televizorul rulabil LG reprezintă cea mai puternică experiență de vizionare. Vreți să schimbați aspectu lratio? Nicio problemă. Ecranul inteligent se poate redimensiona singur pentru o experiență optimă. Vreți să dispară întregul ecran? Televizorul se rulează sul, pur și simplu, și se depozitează în siguranță.
Televizorul rulabil oferă imaginea sclipitoare OLED cu care v-a obișnuit LG, cu convenabilitatea adăugată a unei depozitări discrete.
Mai multe despre televizorul LG SIGNATURE OLED R.

TELEVIZOR OLED 8K

Vizitatorii au fost uimiți anul trecut la dezvăluirea de către LG a primului televizor OLED 8K de 88 de inch din lume. Anul acesta el s-a întors la CES, cu un tovarăș la fel de fascinant – televizorul NanoCell 8K de 75 de inch. Acesta preia tot ce vă place la rezoluția 8K și îi adaugă tehnologia NanoCell de amplificare a culorii. Rezultatul? Culori uimitoare și o calitate superioară a imaginii.

LG Smart Watch W7

LG a expus și primul ceas inteligent cu Android și ace mecanice. Modelul LG Smart Watch W7 îmbină eleganța unui ceas clasic de mână cu funcții moderne, precum compatibilitatea cu WiFi și Bluetooth.

În plus, acesta rezistă până la 100 de zile cu o singură încărcare. Cu un nucleu tehnic elvețian și tehnologia LG de ultimă generație, nu veți sacrifica sofisticarea în favoarea funcționalității.

LG V40ThinQ

Telefonul LG V40ThinQ face cu adevărat parte dintr-o clasă proprie. Design-ul său atrăgător include cinci camere foto diferite – trei pe spate și două pe față. Camerele foto principale au trei unghiuri diferite ale obiectivelor, inclusiv un obiectiv impresionant superangular de 16 MP și unul cu zoom telefoto. Și, cu luminosul panou OLED de 6,4 inch, culorile perfecte vin standard.

Modelul LG V40ThinQ nu este, însă, doar pentru fotografi. Audiofilii vor aprecia basul puternic al difuzorului BoomBox și sunetul surround. Vi se garantează o simfonie, fie că preferați audiția în căști sau nu.

Cele mai importante dintre caracteristicile modelului V40ThinQ s-au bucurat, de asemenea de recunoaștere la CES, câștigând la categoria inovație în 2019 și fiind premiat de CTA (Consumer Technology Association).

Zona CLOi

Anul trecut, LG le-a oferit vizitatorilor o mostră a gamei roboților CLOi, fiind ușor de văzut cât de utili (și simpatici!) pot fi aceștia în viața cotidiană. În acest an, LG a făcut o demonstrație cu întreaga gamă de roboți CLOi în habitatul lor natural. GuideBot a ajutat pe cineva să găsească un magazin din mall. SuitBot a pus umărul la cărat într-un depozit. Deși unii roboți CLOi sunt încă la stadiul de concepte, viitorul prezentat de ei este incitant.

Zona ThinQ

Gama LG ThinQ este casa viitorului. În alte case inteligente, dați o comandă și un aparat o îndeplinește. Dar ThinQ merge mai departe. Acesta înțelege ce doriți cu adevărat. De exemplu, rufele. În loc să vă dea doar drumul la mașina de spălat, un aparat ThinQ vă va recomanda ciclul de spălare optim pentru rufele băgate în mașină.

LG SIGNATURE – Zona artistică

LG SIGNATURE a adăugat trei noi produse gamei sale de electrocasnice de vârf în acest an – o pivniță de vinuri, un uscător și un congelator montat jos. LG SIGNATURE exemplifică design-ul bun. De ce să nu-l sărbătorim prin crearea unei expoziții de artă, inspirată de aparate, de către un designer faimos? Expoziția ambientală a lui Jason Bruges a inclus stropi de apă din sticlă înconjurând purificatorul de aer LG și un nou perete de fundal din cristal pentru noul frigider.

HomeBrew

E momentul să facem bere într-un mod inteligent. Cel mai nou proiect conceptual LG, HomeBrew, oferă o experiență de facere a berii automatizată și personalizată, direct în confortul propriei bucătării. Cum aparatul HomeBrew este conectat la o aplicație mobilă, puteți monitoriza procesul de la început la sfârșit. Ce poate fi mai bine decât să vă relaxați cu o halbă produsă acasă? Chiar și CES a fost impresionat de acest aparat, premiindu-l în cadrul categoriei electrocasnicelor.

Noile lansări Gram

Cele mai recente adiții la gama de laptopuri LG Gram sunt visul oricărui călător. Modelul convertibil de 14 inch trece ușor din modul tabletă în cel laptop. Iar modelul de 17 inch vă intră fără efort în geanta de călătorie, cântărind doar 1,3 kg. Ambele modele sunt bine dotate cu porturi de conectare, să nu le simțiți vreodată lipsa, fiind unul dintre motivele pentru care CES a premiat ambele modele in cadrul categoriei computer hardware. Și, bineînțeles, au durata bateriei mare și portabilitatea pe care le așteptați din partea Gram. Dar nu vă lăsați păcăliți de greutate – aceste laptopuri durabile au trecut de testele standard ale Armatei americane, MIL-STD-810G.

Highlights LG @ CES Awards

Dintre cele mai importante premii LG la CES 2019 menționăm:

LG SIGNATURE OLED TV R: Engadget: Cele mai bune produse de la CES, PC Mag: Cele mai bune produse de la CES, Reviewed.com: Premiul Alegerea Editorului, SlashGear: Premiul Alegerea Editorului, Techlicious: Produse de Top de la CES, Popular Mechanics: Cele mai bune produse de la CES 2019, Tom’s Guide: Cele mai bune Produse ale Expoziției 2019, TechRadar: Cea mai bună Tehnologie de la Expoziție, Pocket-lint: Cele mai bune produse de la CES, HD Guru: Cele mai bune Produse ale Expoziției, Premiul CTA pentru Excelență: Produsul Anului – Ecran Video, Premiul CES 2019 pentru Inovație: Mențiune.

Televizorul LG OLED 8K de 88 inch: TechRadar: Premiul pentru Inovație ”The Best Tech at the Show and CES® 2019”

LG gram 17 inch: Reviewed.com: Premiul Alegerea Editorului, Techlicious: Produse de Top de la CES, Windows Central: Cele mai bune produse de la CES, Premiul CES 2019 pentru Inovație

LG gram 2-in-1: Trusted Reviews: Cele mai bune produse de la CES

LG Soundbar (SL9YG): Premiul CES 2019 pentru Inovație: Cea mai bună Inovație, HD Guru: Cele mai bune produse de la CES

LG Styler: Premiul CES 2019 pentru Inovație: Mențiune, Dealerscope: Premiile IMPACT 2019

LG HomeBrew: Premiul CES 2019 pentru Inovație: Mențiune, Trusted Review: Cele mai bune produse de la CES 2019

LG V40 ThinQ: Premiul CES 2019 pentru Inovație: Cea mai bună Inovație

VnYTt5699Z

RELATED ARTICLES