October 22, 2019
  • 3:26 pm Masina de spalat LG – Rufe mai curate pentru copii folosind puterea aburului
  • 3:24 pm LG NanoCell – Noua Gama de televizoare LG aduce frumusetea culorilor naturale in casa noastra
  • 3:23 pm Masina de spalat cu uscator LG – inovatia care iti ofera mai mult timp pentru tine
  • 3:20 pm LG Romania lanseaza Campania Mai multa Prospetime, Mai putina Risipa
  • 6:28 pm Transformarea unui stil de viață modern prin inteligența artificială

Cum ar fi să nu pierzi minute bune căutând în frigider micul dejun pregătit cu o seară înainte, când și așa ești în întârziere? Sau poate să nu mai treci prin curățenia săptămânală care se încheie cu un coș de de fructe și legume aruncate căci după câteva zile în compartimentul de depozitare nu mai arată apetisant? Sau să nu vii încărcat de la cumpărături cu al treilea sos de paste, pentru că de primele două pur și simplu ai uitat, fiind ascunse după sticlele de lapte?

Acum poți privi înăuntrul frigiderului InstaView Door-in-Door™ de la LG fără să deschizi ușa – datorită panoului elegant de sticlă cu efect de oglindă, sunt suficiente două bătăi scurte pentru ca sticla să se ilumineze iar tu să vezi cu ușurință conținutul frigiderului fără să deschizi ușa, economisind energie și timp.

In luna aprilie, LG a colaborat cu Diva in Bucatarie pentru o prezentare a frigiderului LG Instaview Door in Door. Aceasta a pregatit cateva sugestii pentru mesele de sarbatori si a fost incantata de caracteristicile acestuia.

Compartimente speciale pentru pastrarea prospetimii legumelor si a fructelor

Nivelul corect de umiditate este esențial pentru menținerea prospețimii fructelor și legumelor din frigider. Sertarele speciale pentru depozitarea acestora (Fresh Balancer si Moist Balance Crisper) mentin un nivel optim de umiditate pastrandu-le proaspete pentru mai mult timp.

Filtru Pure N Fresh reduce mirosurile neplacute si mentine aerul din interiorul frigiderului in conditii optime.

Compartimente speciale si accesorii pentru o mai buna organizare a alimentelor in interior

LG Instaview Door in Door dispune de un compartiment  pentru depozitarea alimentelor de mici dimensiuni la o temperatura optima cum ar fi branzeturile si mezelurile, precum si un suport pentru depozitarea a pana la 4 sticle de vin.

Dozatorul de gheata este pozitionat pe usa frigiderului, oferind astfel spatiu suplimentar pentru depozitarea alimentelor pe rafturile din congelator.

Control la distanta prin WiFi  – Smart Thinq

 Frigiderul InstaView Door-in-Door™ este mult mai inteligent decât un frigider obișnuit, fiind însoțit de aplicația „SmartThinQ“ – o modalitate inteligentă de control și diagnoză a frigiderului de pe smartphone, chiar și când nu ești acasă, pentru o viață mai sănătoasă, mai organizată și mai liniștită, cu ajutorul LG.

VnYTt5699Z

RELATED ARTICLES
LEAVE A COMMENT