September 20, 2020
  • 10:36 am TELEVIZOARELE LG AU PRIMIT PREMIILE EISA PENTRU INOVATIE
  • 10:34 am Mai multa prosptime, mai putina risipa cu LG si Mazilique
  • 10:26 am LG REVOLUTIONEAZA PRIVITUL LA TELEVIZOR SI ITI OFERA PREMII LA ACHIZITIA UNUI MODEL PREMIUM
  • 10:30 am LG DEMONSTREAZĂ CUM INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ POATE FACE CA ORIUNDE SĂ FIE CA ACASĂ
  • 3:26 pm Masina de spalat LG – Rufe mai curate pentru copii folosind puterea aburului

Cu toții știm ce înseamnă: “Am de spălat diseară!“. Adică toată seara este dedicată acestei activități, fără să mai rămână timp și de a te ocupa de pasiunile tale, de copii sau de timpul tău liber. Nu și cu LG TWINWash™, prima mașină de spălat cu două compartimente în care se pot spăla simultan hainele, reducând astfel timpul de spălare la jumătate.

Ai de spălat și rufe colorate, dar și albe? Nicio grijă, cele două cuve sunt independente și nu folosesc aceeași apă. Există compartimentul principal, unde intră mult mai multe haine și compartimentul TWINWash™Mini, unde se pot spăla mai puține, de exemplu echipamentul folosit la antrenamentul de yoga, hainele bebelușului sau hainele delicate care necesită o atenție sporită. Alături de funcția super eficientă de uscare Eco-hybrid, TWINWash™ rezolvă pentru totdeauna spălatul și uscatul hainelor.

Compartimentul principal vine echipat cu tehnologii avansate, pentru a-ți ușura chiar și mai mult procesul de spălare: TurboWash, ce reduce timpul de spălare folosind jeturi puternice de apă și de detergent, TrueSteam, pentru o curățare rapidă și impecabilă cu abur, ce îndepărtează 99.9% dintre alergenii cunoscuți, Steam Refresh, pentru o împrospătare a hainelor în mai puțin de 20 de minute și Steam Softener, pentru o călcare mai ușoară.

De asemenea, mașina de spălat TWINWash™ este dotată cu și conectivitate Wi-fi prin platforma LG SmartThinQ™, ce îți permite să o controlezi și să o monitorizezi de oriunde, având și posibilitatea de a descărca extra programe de spălare și de a diagnostica orice probleme de funcționare cu ajutorul programului Smart Diagnosis™.

În plus, mașina arată senzațional, cu un design modern și ergonomic, potrivit pentru fiecare locuință.

Astfel dacă îți dorești un stil de viață eficient, fără a renunța în același timp la confort, LG îți te ajută să reduci timpul alocat spălării hainelor și să obții mai mult timp liber, pentru ceea ce contează.

VnYTt5699Z

RELATED ARTICLES
LEAVE A COMMENT