January 18, 2020
  • 10:36 am TELEVIZOARELE LG AU PRIMIT PREMIILE EISA PENTRU INOVATIE
  • 10:34 am Mai multa prosptime, mai putina risipa cu LG si Mazilique
  • 10:26 am LG REVOLUTIONEAZA PRIVITUL LA TELEVIZOR SI ITI OFERA PREMII LA ACHIZITIA UNUI MODEL PREMIUM
  • 10:30 am LG DEMONSTREAZĂ CUM INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ POATE FACE CA ORIUNDE SĂ FIE CA ACASĂ
  • 3:26 pm Masina de spalat LG – Rufe mai curate pentru copii folosind puterea aburului

Când ajungi seară de seară acasă după o zi lungă iar orele plănuite pentru odihnă sunt înlocuite de o listă întreagă de lucruri de făcut, inclusiv spălat de cinci ori la mașina de spălat, orice soluție de a câștiga mai mult timp este nu doar bine-venită, dar și necesară.

Și dacă ai investit deja într-o mașină de spălat de calitate, dar opțiunea de a usca hainele întinse nu există din lipsă de spațiu, un uscător poate complimenta foarte bine mașina de spălat, protejând hainele în timp ce le usucă.

Uscătorul LG este potrivit exact pentru cei care au multe de spălat într-o săptămână și au nevoie de o combinație optimă între mașină de spălat și uscător. Funcția Allergy Care, inverterul dual HeatPumpTM și eficiența energetică EcoHybrid sunt acum disponibile, pentru a putea usca hainele cu un nivel scăzut de zgomot, cu un timp de uscare redus și cu minimă deteriorare a țesăturilor. De asemenea, în funcție de hainele ce le usucă, le va trata diferit pentru rezultatele cele mai bune, cu ajutorul programelor dedicate pentru Bumbac, Jeans, Sport, Amestecate, Țesături voluminoase, Reîmprospătare, Skin Care, Lână, Delicate, Easy Care și Uscare Rapidă.

Alături de senzorul de umiditate și programare temporizată, display-ul LED ce oferă toate informațiile necesare despre timpul rămas, programul selectat și opțiunile ce pot fi alese și funcția Smart Diagnosis ce poate fi controlată prin Wi-Fi cu ajutorul platformei ThinQ, uscătorul LG vine echipat și cu funcțiile ECO Mode, ce economisește timp și energie, dar îi face funcționarea foarte silențioasă în același timp și Turbo Mode, pentru o uscare cât mai rapidă.

Toate aceste tehnologii se îmbină în design-ul său, al cărui aspect simplu și minimalist îl vor face să se integreze în orice locuință.

VnYTt5699Z

RELATED ARTICLES
LEAVE A COMMENT