January 18, 2020
  • 10:36 am TELEVIZOARELE LG AU PRIMIT PREMIILE EISA PENTRU INOVATIE
  • 10:34 am Mai multa prosptime, mai putina risipa cu LG si Mazilique
  • 10:26 am LG REVOLUTIONEAZA PRIVITUL LA TELEVIZOR SI ITI OFERA PREMII LA ACHIZITIA UNUI MODEL PREMIUM
  • 10:30 am LG DEMONSTREAZĂ CUM INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ POATE FACE CA ORIUNDE SĂ FIE CA ACASĂ
  • 3:26 pm Masina de spalat LG – Rufe mai curate pentru copii folosind puterea aburului

LG Electronics își dezvoltă tehnologia brevetată de inteligență artificială bazată pe deep learning, odată cu dezvoltarea unei platforme AI în toate diviziile de business LG, conform eforturilor de a grăbi lansarea noilor produse echipate cu cea mai avansată tehnologie.

DeepThinQ a fost dezvoltată odată cu inaugurarea Centrului de Inteligență Artificială LG din Coreea, gândit pentru găsi noi soluții în cercetarea în domeniul AI. Platforma permite o integrare facilă a AI într-o gamă mai largă de produse, permițând dezvoltatorilor de produse LG să aplice tehnologii deep-learning produselor viitoare. Menținând strategia deschisă a recent-anunțatei sale mărci AI, ThinQ, produsele LG dezvoltate cu DeepThinQ – de la dispozitive mobile la electrocasnice – vor oferi o experiență de utilizare completă, conectând o gamă largă de tehnologii și soluții la platforma AI avansată.

DeepThinQ   vine echipat cu funcții AI precum recunoașterea vocală, video și prin senzori, precum și detecția corpului uman și a spațiului, funcții dezvoltate cu ajutorul informațiilor adunate în ani de zile despre obiceiurile clienților LG. DeepThinQ   a fost construită de la început pentru deschidere și diversificare, suportând o varietate de platforme de operare, precum Android, Linux și webOS.

Iar, prin LG ThinQ, expresia “cât trăiești, înveți” capătă un sens nou. Produsele dezvoltate în cadrul platformei DeepThinQ se auto-educă, folosind servere de cloud pentru a deveni mai inteligente în timp. Această funcție de învățare stă la baza DeepThinQ, permițând produselor AI de la LG să înțeleagă nu doar mediul lor extern, ci și modelele comportamentale ale clienților. De exemplu, un aparat de aer condiționat LG ThinQ poate învăța, în timp, obiceiurile de viață ale clienților, răcind automat camera la temperatura preferată de ocupant. În mașină, tehnologia LG de monitorizare a habitaclului învață expresiile faciale și gesturile șoferului, recunoascând momentul în care acesta începe să ațipească. În cele din urmă, ThinQ va putea adapta automat muzica, iluminatul sau climatizarea din mașină, învățând mai multe despre pasagerii care ocupă cel mai adesea mașina.

DeepThinQ schimbă deja modul în care sunt construite anumite produse destinate sectoarelor comerciale și de consum. Roboții-Ghid de la LG, aflați pe Aeroportul Internațional Incheon din Coreea, și-au îmbunătățit deja sistemul de recunoaștere vocală în ciuda zgomotului ambiental, pentru ca pasagerii să se poată face mai bine înțeleși. Aspiratorul robotic de la LG învață diferența dintre un scaun și un câine, deplasându-se în consecință.

VnYTt5699Z

RELATED ARTICLES
LEAVE A COMMENT