April 7, 2020
  • 10:36 am TELEVIZOARELE LG AU PRIMIT PREMIILE EISA PENTRU INOVATIE
  • 10:34 am Mai multa prosptime, mai putina risipa cu LG si Mazilique
  • 10:26 am LG REVOLUTIONEAZA PRIVITUL LA TELEVIZOR SI ITI OFERA PREMII LA ACHIZITIA UNUI MODEL PREMIUM
  • 10:30 am LG DEMONSTREAZĂ CUM INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ POATE FACE CA ORIUNDE SĂ FIE CA ACASĂ
  • 3:26 pm Masina de spalat LG – Rufe mai curate pentru copii folosind puterea aburului

Disponibile pe piața din România, noile modele de frigidere LG sunt eficiente energetic, prietenoase cu mediul, de înaltă performanţă şi cu un design impecabil

LG a analizat atent nevoile şi preferinţele consumatorilor care pretuiesc mediul inconjurator şi a dezvoltat modele noi de frigidere ca o soluţie venita in intampinarea nevoilor acestora. Compresorul avnsat LG Invertor Liniar reduce consumul de energie cu până la 32% comparativ cu compresoarele convenţionale, oferind noilor modele acreditări de mediu extraordinare. Acest compresor foloseşte un piston cu acţiune liniară care generează mai puţină frecare internă, rezultând într-un consum redus de energie şi mai puţin zgomot, alături de performanţe şi o durabilitate sporite. In plus, Compresorul LG Invertor Liniar are o garanţie de 10 ani şi a fost estimat la o durată de viaţă de 20 de ani de către Elektrotechnik Elektronik Informationstechnik (VDE), Asociaţia Germană pentru Ştiinţă şi Tehnică.

In felul acesta, vei fi sigur ca te vei bucura de frigiderul tau un timp mai indelungat, fara grija reparatiilor costisitoare.

Alimente mai proaspete datorită NatureFRESH

Noile modele de frigidere LG sunt echipate cu sistemul NatureFRESH gândit să menţină alimentele în condiţii de top până când acestea sunt consumate. Tehnologia NatureFRESH dispune de trei funcţii versatile, FRESHBalancer, FRESHConverter şi Pure N Fresh. Funcţia FRESH Balancer îi oferă utilizatorului control asupra nivelului de umiditate din compartimentele pentru fructe şi legume, în timp ce funcţia FRESHConverter poate crea condiţii personalizate la temperaturi optime pentru depozitarea alimentelor precum carne, peşte sau legume. Pe de altă parte, funcţia Pure N Fresh reduce la minimum mirosurile din frigider datorita sistemul unic de purificare a aerului.

Confort sporit cu noua gama de combine frigorifice de la LG

În urma studiilor efectuate, LG a descoperit că multe frigidere nu permit stocarea anumitor recipiente, precum oale sau sticle înalte. Din acest motiv, cele mai recente modele de combine frigorifice LG sunt echipate cu un raft pliabil în doi paşi, precum şi cu o zonă Big Freezing pentru obiecte deosebit de voluminoase. În plus, LG a inclus si un suport premium pentru sticle de vin pentru o experienţă de utilizare cât mai confortabilă. Prin adăugarea rafturilor metalice şi a unui afişaj exterior superb, echipa de design a LG s-a asigurat că acest frigider elegant este în perfectă armonie cu interiorul oricărei bucătării.

Capacitate mare de depozitare a alimentelor cu gama de frigidereSide-by-Side

Consumatorii care pun accent pe capacitatea de stocare vor fi încântaţi de noile modele de frigidere LG Side-by-Side care asigură o capacitate mai mare de 600 de litri. Datorita noului cadru avansat Slim Frame al usii Door in Door, spatiul din interior a crescut cu 9%, iar rafturile suplimentare ofera inca un mod de a organiza frigiderul cu pierderi de aer rece mai mici cu pana la 41%. In plus, cu o capacitate generoasa de 4 litri, rezervorul de apa a fost reproiectat si mutat in compartimentul principal, fiind astfel mai usor de accesat si oferind mai mult spatiu pe usa frigiderului.

VnYTt5699Z

RELATED ARTICLES
LEAVE A COMMENT