April 7, 2020
  • 10:36 am TELEVIZOARELE LG AU PRIMIT PREMIILE EISA PENTRU INOVATIE
  • 10:34 am Mai multa prosptime, mai putina risipa cu LG si Mazilique
  • 10:26 am LG REVOLUTIONEAZA PRIVITUL LA TELEVIZOR SI ITI OFERA PREMII LA ACHIZITIA UNUI MODEL PREMIUM
  • 10:30 am LG DEMONSTREAZĂ CUM INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ POATE FACE CA ORIUNDE SĂ FIE CA ACASĂ
  • 3:26 pm Masina de spalat LG – Rufe mai curate pentru copii folosind puterea aburului

Alegerea masinii de spalat rufe se face in functie de nevoile fiecarei familii dar si caracteristicile acestui aparat electrocasnic. Trebuie luate in considerare frecventa cu care se spala, cantitatea de rufe estimata, spatiul disponibil in casa, tipul de acces disponibil, dar si nevoia unui uscator incorporat.

Când vine vorba de alegerea unei mașini de spălat, nu există o abordare unica, fiecare cumparator alege in functie de mai multi factori. Această sarcină dificilă poate părea uneori imposibilă  daca adaugam multitudinea de modele de masini de spalat existente in magazine si  specificațiile acestora,  cu denumiri din ce in ce mai complicate.

Cu toții avem nevoi și asteptari diferite atunci cand alegem o masina de spalat – gândiți-vă la dimensiuni, eficiență, viteză, capacitate, durabilitate și multe altele. Gama de mașini de spălat LG ține cont de fiecare dintre aceste cerințe pentru a ofer produsul perfect pentru dumneavoastră. Familiile pot alege modele de masini de spalat cu capacitate  mai mare, în timp ce altii pot privi spre modele mai compacte, pentru incaperi mai mici.

Mașinile de spălat LG sunt dotate cu toate caracteristicile care vă ajuta sa economisiti timp, energie, bani și efort. Află care este cea mai potrivita pentru tine in acest articol.

Daca esti o persoana ocupata, cu siguranta vei alege o masina de spalat cu uscator.

Așadar, poți spăla și usca hainele în același dispozitiv, și chiar în același program. Pur și simplu introduci hainele la spălat și le scoți deja uscate din mașină.

Seria Wash and Dry este echipată cu tehnologia EcoHybrid care te ajută să economisești până la 30% apă și timp pentru programele de spălare și de uscare ale hainelor, iar mașina de spălat va consuma cu până la 50% mai puțină energie electrică. Așadar, facturi și mai mici la curent.

Mașina de spălat Wash and Dry este echipată cu o funcție specială de spălare cu aburi numită True Stea.. Odată activă, această funcție vine cu opțiunile Allergy Care, Steam Refresh și Steam Softener care elimină alergenii și sterilizează bacteriile, reduce cutele și respectiv păstrează țesăturile moi și catifelate.

Mai trebuie să știi cel puțin un lucru, motorul de tip Inverter Direct Drive al mașinii de spălat are nu mai puțin de 10 ani garanție. A, și pe lângă fiabilitatea ridicată mai este și foarte silențios. Nu trebuie să îți mai fie rușine de vecini dacă pui ceva la spălat la ore târzii.

Și dacă tot am ajuns la partea mai tehnică, motorul mașinii de spălat este capabil să realizeze mișcări variate ale cuvei, în toate direcțiile posibile, tocmai pentru a curăța, usca și păstra obiectele de îmbrăcăminte cât mai noi, pentru cât mai mult timp.

Pentru că toate gadget-urile sunt acum conectate, mașina de spălat Wash and Dry vine cu tehnologia Smart ThinQ și WiFi.

Acum poți controla și monitoriza spălarea rufelor oricând și de oriunde. Mini computerul incorporat, analizează și starea componentelor mașinii de spălat, mai ales cea a motorului, și te va preveni când există probleme înainte ca acestea să devină majore.

Alegerea masinii de spalat rufe se face in functie de nevoile in gospodarie si caracteristicile acestui aparat electrocasnic. Trebuie luate in considerare frecventa cu care se spala, cantitatea de rufe estimata, spatiul disponibil in casa, tipul de acces disponibil, dar si nevoia unui uscator incorporat.

Mașinile de spălat LG sunt dotate cu toate caracteristicile care vă ajuta sa economisiti timp, energie, bani și efort. Află care este cea mai potrivita pentru tine aici

Când vine vorba de alegerea unei mașini de spălat, nu există o abordare de dimensiuni unice. Această sarcină dificilă poate părea uneori imposibilă când este confruntată cu posibilități interminabile și specificații aparent interschimbabile.

Cu toții avem nevoi și specificații diferite – gândiți-vă la dimensiuni, eficiență, viteză, capacitate, durabilitate și multe altele. Gama noastră de mașini de spălat LG ține cont de fiecare dintre aceste cerințe pentru a crea unitatea perfectă pentru dumneavoastră. Familiile pot alege dintre dispozitive mai mari, în timp ce altele pot privi spre ceva ceva mai compact. Cu cinci stiluri diferite din care să alegem, am compilat o listă cu cele mai bune mașini de spălat de pe piață:

VnYTt5699Z

RELATED ARTICLES
LEAVE A COMMENT