April 7, 2020
  • 10:36 am TELEVIZOARELE LG AU PRIMIT PREMIILE EISA PENTRU INOVATIE
  • 10:34 am Mai multa prosptime, mai putina risipa cu LG si Mazilique
  • 10:26 am LG REVOLUTIONEAZA PRIVITUL LA TELEVIZOR SI ITI OFERA PREMII LA ACHIZITIA UNUI MODEL PREMIUM
  • 10:30 am LG DEMONSTREAZĂ CUM INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ POATE FACE CA ORIUNDE SĂ FIE CA ACASĂ
  • 3:26 pm Masina de spalat LG – Rufe mai curate pentru copii folosind puterea aburului

Tehnologia Nano Cell ofera consumatorilor doua mari avantaje: unghiuri de vizualizare mai largi și o mai bună claritate a imaginii.

Televizoarele LG din gama NanoCell se remarca prin specificatii de top : Nano Black și Nano Accuracy , negrul e redat și mai profund, cu unghiuri de vizualizare mai largi – chiar și la un unghi de 60 de grade, gamut-ul rămâne la 100%.

Experiență video 4K cu performanțe crescute

Tehnologia 4K Cinema HDR, prezentă pe televizoarele LG NanoCell, este ideală pentru a viziona filme în format HDR, exact așa cum au fost concepute ele de către producători. Majoritatea formatelor HDR sunt suportate pe seriile de televizoare NanoCell, inclusiv Advanced HDR, de la Tehnicolor și bineînțeles HDR10. Grație noii configurații hardware cu CPU α7 Gen 2 cu Inteligență Artificială, optimizarea imaginilor se face instant, local (nu sunt trimise informații în cloud) și rezultă imagini extrem de detaliate și un sunet personalizat, astfel încât experiența de vizionare să fie cât mai personală și completă. Procesorul inteligent α7 de generație a doua, care a fost antrenat în prealabil cu milioane imagini, recunoaște calitatea conținutului original, optimizează claritatea și luminozitatea cu ajutorul tehnologiei AI, analizând nu doar conținutul cât și lumina ambientală.

In plus, televizorul  are incorporate functionalitati de inteligenta artificiala :  AI Picture și AI Brightness, cele două ajutând la optimizarea calității imaginilor și a luminozității ecranului, în funcție de lumina ambientală. Practic, indiferent de modul în care e luminată încăperea la care te uiți la un LG NanoCell, luminozitatea display-ului este ajustată automat pentru a oferi cea mai bună imagine posibilă.

Din punct de vedere al designului, având niște margini ultra subțiri, un televizor din seria LG NanoCell poate primi o nouă utilitate: dacă nu vă uitați la o emisiune TV, poate vreți să îl folosiți să vedeți poze interesante din toată lumea prin funcția Gallery Mode – aceasta aduce automat poze cu locații din toată lumea, prin TripAdvisor. E ca și acum ai putea să faci o călătorie virtuală în diverse locuri, stând confortabil pe canapeaua din sufragerie.

Artificial Inteligence și pentru sunet

Dincolo de îmbunătățirile legate de partea de afișare a imaginilor, vizavi de seria LG NanoCell trebuie sa amintim și despre partea de sunet – chiar dacă mulți nu vor să admită, și sunetul are un rol important în experiența de vizionare. LG a înțeles asta și mereu aduce îmbunătățiri și aici.

Avem AI pe partea de imagine și avem AI și pe partea de sunet. Folosind telecomanda smart se poate face o calibrare a acusticii din cameră în așa fel încât partea de AI legată de sunet să poată să își facă treaba și să optimizeze sunetul pentru cea mai bună experiență posibilă.

Gândiți-vă simplu: folosind microfonul de pe telecomandă (apropo, el este mereu închis, nu se activează decât atunci când utilizatorul apasă pe buton) se face o configurare inițială ce oferă informații precise tehnologiei AI, care la rândul său optimizează sunetul emis prin boxe. Practic, televizorul își dă seama unde stai și va trimite sunetul optimizat direct către tine.

Toate televizoarele LG din gama NanoCell sunt disponibile incepand cu aceasta luna in retelele Altex, Media Galaxy si Flanco dar si la retailerii online.

VnYTt5699Z

RELATED ARTICLES
LEAVE A COMMENT