April 7, 2020
  • 10:36 am TELEVIZOARELE LG AU PRIMIT PREMIILE EISA PENTRU INOVATIE
  • 10:34 am Mai multa prosptime, mai putina risipa cu LG si Mazilique
  • 10:26 am LG REVOLUTIONEAZA PRIVITUL LA TELEVIZOR SI ITI OFERA PREMII LA ACHIZITIA UNUI MODEL PREMIUM
  • 10:30 am LG DEMONSTREAZĂ CUM INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ POATE FACE CA ORIUNDE SĂ FIE CA ACASĂ
  • 3:26 pm Masina de spalat LG – Rufe mai curate pentru copii folosind puterea aburului

Cea mai mare grija a unei mame este sanatatea copilului sau. Iar cand exista variante moderne pentru a avea grija de cel mic, trebuie doar sa ne informam si sa lasam tehnologia de varf sa ne faca viata mai usoara si mai frumoasa.

In trecut, pentru a dezinfecta rufele bebelusilor, mamele si bunicile noastre fierbeau rufele. Acum exista masina de spalat care utilizeaza puterea aburului pentru a oferi mamelor solutii la indemana pentru sanatatea copiilor.

Astfel, mașinile de spălat LG utilizează aburul în procesul de spălare. Acesta pătrunde în țesătură și ajută la o mai bună igienizare a rufelor prin eliminarea bacteriilor și alergenilor. Aburul intră în spațiul dintre fibre pentru a dizolva murdăria și a îndepărta și distruge alergenii.

Mașina de spălat LG are o funcție minunată pentru familiile cu copii mici, care se numește „Allergy care”. Rolul ei este de a elimina alergenii în proporție de 99,9%cu ajutorul aburului. Alergenii dizolvați sunt eliminati în timpul programelor de clătire și centrifugare.

Și pentru că asta nu e tot, mașina de spălat mai are 3 funcții, toate utilizand aburul :

Steam Refresh – Reduce cutele și împrospătează hainele în mai puțin de 20 de minute. Cu alte cuvinte, mai puține rufe de călcat!

Steam Softener™ – este cea mai igienică/ sigura  metodă de a păstra țesăturile moi, fără a folosi balsam de rufe!

Baby Steam Care – recomandată pentru hainele de bebeluși și ale copiilor.

In plus, mașina de spălat poate fi controlată de la distanță prin aplicația Smart Thinq, de pe telefonul mobil iar prin Smart Diagnosis,  poți afla dacă ceva nu funcționează corect sau era doar o eroare de utilizare.  Există și varianta mai mică, de fapt mai slim, să încapă și în spații mai mici, de exemplu daca doresti sa instalezi masina sub blatul din bucatarie sau daca ai o baie mai mica.

Știm că toate mamele visează să aibă mai mult timp pentru ele, să nu mai fie mormane de haine în coșul cu rufe, să nu mai piardă atât de mult timp întinzând și călcând rufe. Uite că acum visele prind contur și viata mamelor este mult mai usoara. Pui hainele în cuva și în câteva ore le scoți gata uscate. Nu mai trebuie decât să le împăturești și să le pui în dulap. Iar ție îți rămâne timp pentru tine sau pentru joacă cu copiii!

VnYTt5699Z

RELATED ARTICLES
LEAVE A COMMENT