April 7, 2020
  • 10:36 am TELEVIZOARELE LG AU PRIMIT PREMIILE EISA PENTRU INOVATIE
  • 10:34 am Mai multa prosptime, mai putina risipa cu LG si Mazilique
  • 10:26 am LG REVOLUTIONEAZA PRIVITUL LA TELEVIZOR SI ITI OFERA PREMII LA ACHIZITIA UNUI MODEL PREMIUM
  • 10:30 am LG DEMONSTREAZĂ CUM INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ POATE FACE CA ORIUNDE SĂ FIE CA ACASĂ
  • 3:26 pm Masina de spalat LG – Rufe mai curate pentru copii folosind puterea aburului

Bine-ai venit în viitor!- nu este o replică dintr-un film SF, ci o realitate pe care o poți simți chiar la tine acasă, în timp ce stai pe canapea și interacționezi cu noul tău televizor LG cu tehnologia ThinQ AI.

Vorbim, într-adevăr, de o nouă formă de inteligență! Cu LG AI primești răspuns la orice curiozitate, în timp ce te uiți la TV. Trebuie doar să-i pui intrebarea cu voce tare, iar LG AI îți va oferi pe loc informațiile și ideile noi de care ai nevoie.

Mai mult decat atat, LG AI știe exact care sunt preferințele tale. Pentru că-ti știe obiceiurile de vizionare, vei primi recomandări de filme și muzică exact pe gustul tău. Totodată, LG AI optimizeaza sunetul si imaginea in functie de continutul urmarit.

În plus, televizoarele LG din 2019 ajustează inteligent conținutul compatibil cu Dolby Vision, pentru a vă asigura o experiență HDR deosebită, chiar și în condiții de luminozitate crescută. Procesorul α9 Gen 2 face și ajustări audio fine, în funcție de tipul de conținut, în așa fel încât dialogul din filme și seriale să fie mai ușor de înțeles, iar vocile din cântece să fie redate clar. Deși AI-ul poate ajusta setările de sunet la nivelurile ideale în funcție de ambient, utilizatorii pot face și ajustări manuale, dacă doresc. Televizoarele vârf de gamă de la LG dispun în continuare de funcția Dolby Vision, ce oferă o experiență HDR excelentă, precum și de funcția Dolby Atmos pentru un sunet realist și captivant.

Dacă vrei să ai parte de o experiență Smart TV de neuitat, tot ce trebuie să faci este să urmezi pașii:

  1. Să cumperi în perioada 16 septembrie- 15 octombrie 2019 un LG Oled TV sau un LG NanoCell TV dintre cele participante în promoție
  2. Să inscrii factura până pe data de 20 octombrie 2019 pe site-ul https://campanialg.ro/experienta-ai/
  3. Dupa validare, primești garantat un LG TV 32LM630B pentru camera celor mici, dacă faci parte dintre primii 100 de înscriși validați. Mai mult, intri automat în tragerea la sorți pentru premiul cel mare: 2000E.

Mai multe detalii găsești aici: https://campanialg.ro/experienta-ai/

Privește. Învață. Fii curios…iar privitul la televizor nu va mai fi niciodată la fel!

VnYTt5699Z

RELATED ARTICLES
LEAVE A COMMENT