April 7, 2020
  • 10:36 am TELEVIZOARELE LG AU PRIMIT PREMIILE EISA PENTRU INOVATIE
  • 10:34 am Mai multa prosptime, mai putina risipa cu LG si Mazilique
  • 10:26 am LG REVOLUTIONEAZA PRIVITUL LA TELEVIZOR SI ITI OFERA PREMII LA ACHIZITIA UNUI MODEL PREMIUM
  • 10:30 am LG DEMONSTREAZĂ CUM INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ POATE FACE CA ORIUNDE SĂ FIE CA ACASĂ
  • 3:26 pm Masina de spalat LG – Rufe mai curate pentru copii folosind puterea aburului

Pentru a pastra alimentele proaspete mai mult timp, nu trebuie doar sa faci cumparaturi in mod inteligent, dar ai nevoie și de un spațiu de depozitare pe măsură. Tehnologiile  LINEARCooling™,  DoorCooling⁺™ si  NatureFRESH™  incorporate in combina frigorifică V+, te vor ajuta sa menții alimentele proaspete cat mai mult timp, cu ajutorul unui sistem de control al temperaturii de ultima generatie oferit de Compresorul Linear Inverter.

Alături de Mazilique, un cunoscut blogger și vlogger, LG România a invitat 3 bloggeri sa se alature lansarii noului frigider LG V + și a început dezbaterea despre sfaturi și trucuri pentru combaterea risipei alimentare.

Bloggerii  invitați și-au împărtășit secretele legate de cumpărături inteligente, depozitare adecvată și, cel mai important, despre moduri inventive de utilizare a resturilor de la mesele anterioare pentru prepararea mâncărurilor delicioase.

Totul începe cu un plan bine pus la punc, au fost de acord bloggerii. Este necesar să punem pe hârtie tot ce mâncăm într-o săptămână, să alegem rețete și să facem listele de cumpărături ale ingredientelor. Cu lista pregatita, putem  să mergem la cumpărături la piață sau la supermarket și să cumpărăm strict ceea ce am enumerat, pentru a fi siguri că respectăm planul alimentar. Acasă începem să păstrăm ingredientele: cele pentru depozitare,  direct de la frigider sau, cele pregatite pentru ceea ce gatim in ziua respectiva.  Practic, aceștia sunt niște pași simpli pentru noi, dacă vrem să reducem risipa de alimente și să ne organizăm mai bine.

În timp ce vorbim despre planul de cumpărături inteligent, mai avem timp să gătim o rețetă simplă și rapidă, cum ar fi somonul pe plita.

Pe de altă parte, evitarea risipei alimentare implică și depozitarea corectă. Un frigider bun, precum LG V +, care se potrivește perfect dimensiunilor casei și familiei, te va ajuta. Etichetarea recipientelor, separarea fructelor de legume, pozitionarea corectă a cărnii, respectiv a peștelui sunt doar câteva dintre sfaturile pentru o mai bună și eficientă păstrare a alimentelor. În plus, mâncarea este păstrată în frigider, în funcție de frecvența de utilizare. Deci, ar trebui să avem ingrediente pe care le folosim zilnic aproape la îndemână și să le stocăm pe cele pe care le folosim mai puțin sau pe cele care sunt mai puțin perisabile în spate. Așadar, pentru că ierburile aromate au fost la îndemână, bloggeruu invitati au pregătit o rețetă simplă, rapidă și foarte versatilă, încorporând ierburi și orez în povestea lor alimentară.

Ultimul pas pentru a evita risipa de alimente este să folosiți frigiderul într-un mod creativ: pregătiți mâncăruri delicioase cu mâncarea și ingredientele perisabile, în loc să le aruncați la coșul de gunoi. Oaspeții LG au demonstrat  încă o dată că putem face rețete cu adevărat delicioase cu aproape „nimic”. Ultimele fructe de pădure din frigider, o piersică, niște biscuiți amaretti aproape uitați în dulap, plus ultima lingură de miere din fundul unui borcan au fost transformate în cea mai bună cremă zabaglione.

Cateodata, schimbarile mici aduc efecte nebanuite.

VnYTt5699Z

RELATED ARTICLES
LEAVE A COMMENT