April 7, 2020
  • 10:36 am TELEVIZOARELE LG AU PRIMIT PREMIILE EISA PENTRU INOVATIE
  • 10:34 am Mai multa prosptime, mai putina risipa cu LG si Mazilique
  • 10:26 am LG REVOLUTIONEAZA PRIVITUL LA TELEVIZOR SI ITI OFERA PREMII LA ACHIZITIA UNUI MODEL PREMIUM
  • 10:30 am LG DEMONSTREAZĂ CUM INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ POATE FACE CA ORIUNDE SĂ FIE CA ACASĂ
  • 3:26 pm Masina de spalat LG – Rufe mai curate pentru copii folosind puterea aburului

LG Electronics  a fost din nou premiată pentru produsele sale superbe de home entertainment de către Expert Imaging and Sound Association (EISA – Asociația Experților în Imagini și Sunet), cea mai mare organizație editorială din lume pentru electronice de larg consum, reprezentată de 55 de publicații din 29 de țări. În cadrul Premiilor EISA din acest an, patru produse LG – LG OLED TV (modelul OLED65E9), LG NanoCell TV (modelul 65SM9000), LG Soundbar (modelul SL8YG), LG XBOOM Go (modelul PK7) – au fost recunoscute pentru performanța lor excepțională, designul inovator și valoarea adusă consumatorilor.

Televizorul LG OLED TV AI ThinQ a fost numit CEL MAI BUN TELEVIZOR OLED EISA 2019-2020, marcând al optulea an consecutiv în care un televizor LG OLED a primit cea mai mare distincție în această categorie. Deja câștigător al râvnitului Premiu de Aur din cadrul iF Design Awards din acest an, televizorul de 65 de inch din seria E beneficiază de procesorul inteligent LG de a doua generație, α (Alpha) 9 Gen 2. Microcipul avansat oferă o calitate îmbunătățită a imaginii și sunetului, datorită inteligenței artificiale, dezvoltându-se pornind de la contrastul infinit și culorile corect redate pentru care este renumită tehnologia OLED de la LG. Juriul EISA a lăudat designul imaculat al modelului OLED 65E9, ce încorporează sticla transparentă pentru a crea iluzia unui ecran ce plutește în aer, făcând acest televizor o adiție atractivă în orice spațiu.

Televizorul LG NanoCell TV AI ThinQ a primit disticția de top TELEVIZOR SMART HOME EISA 2019-2020 pentru performanța sa audiovizuală uimitoare, grație tehnologiei sale de afișare NanoCell, Full Array Local Dimming (FALD) și procesorului α7 Gen 2. Juriul EISA a fost impresionat de experiența îmbunătățită de utilizare și convenabilitatea oferite de platforma LG AI ThinQ și încorporarea perfectă a Google Assistant și Amazon Alexa.

“Suntem onorați ca produsele noastre video și audio inovatoare să fie recunoscute de către o organizație atât de respectată și de încredere precum EISA,” a declarat Brian Kwon, președinte al companiilor LG Mobile Communications și LG Home Entertainment. “Vom continua să creștem și să ne folosim investițiile continue în inovație pentru a le prezenta consumatorilor soluții inteligente de home entertainment solutions ce fac viața mai bună.”

Vizitatorii standului LG în cadrul IFA, în Sala 18 a Messe Berlin, între 6-11 septembrie, vor avea ocazia să vadă expuse toate produsele premiate de EISA.

VnYTt5699Z

RELATED ARTICLES
LEAVE A COMMENT